Computer Systemen
Computer Netwerken
Cloud
Diensten
ROYAL
Webwinkel
Support
 
ROYALpro. webwinkel
Onze webwinkel is in de maak..... 
Het idee om ROYALpro te starten kwam voort uit de RFi inrichtingen die we maken. Dit blijkt een groot succes te zijn, maar bij desktops en laptops koop je bijna altijd ook software waar je bijna niets aan hebt of er zit een besturingssysteem geïnstalleerd die je anders ingericht zou willen zien. Dit is dubbelop kopen. Hoe mooi zo het zijn als we onze inrichtingen konden verkopen inclusief de hardware. Dit scheelt geld en we kunnen nu zelf de kwaliteid van de computers bepalen.
Specificaties zijn er om te vergelijken maar vergelijk eens wat een computer kan.
In eerste instantie verkopen wij geen computers om hun specificaties maar verkopen ze om wat ze kunnen. Is de software geinstalleerd door de fabrikant dan ga er maar vanuit dat je computer 2 x zo snel kan worden met een RFi inrichting. Ook kwalitatief gezien zijn de desktops en laptops van ROYALpro van hoge kwaliteit zijn. Er geen verschil zit tussen de goedkoopste en de duurste. Je koopt bij de duurste een snellere microprocessor, meer geheugen, een hoge resolutie scherm enz enz. Maar kwalitatief moeten ze het allebei even lang kunnen mee gaan.
Wil je toch specificaties vergelijken, dan zul je zien dat ook de ROYALpro computers goedkoper zijn.
lightweight  |  Longlive Accu  | Design
Logo ROYALpro

Het logo geeft problemen op laptops.
Het logo wordt geplaats op de deksel van de laptop, waar af en toe een doekje overgaat. Maar het doekje blijft haken achter het kroontje. De puntjes zijn scherp en breken af.
ROYALpro X17 Hulk  |  Intel i9  |  Optaine mem 248GB  | 2 x GTX2080  |  SSD 10TB pro  |  €12450,-
Nieuwe logo ROYALpro

We zijn het er nog niet over eens, maar één van deze logo's zou het kunnen worden.
ROYALpro RS-4kvm  | AS Server
ROYALpro RPS-2
ROYALpro servers
ROYALpro servers.

Een gemiddelde ICT-er kijkt graag naar de specificaties en daarbij valt op de de RS servers niet te vergelijken zijn met de enterprise en performance servers. Dat is nu ook de kracht van de RS servers. Er is niet gefocust op de specificaties maar op wat ze kunnen. Dit is spectaculair vergeleken bij enterprise of performance servers. Daarom zijn ze zeer betaalbaar voor kleine- en midden- bedrijven die toch de funties en het gebruiksgemak willen die vaak alleen te vinden zijn op enterprise servers. Het is een kwestie van anders denken en anders inrichten. De ROYALpro servers hebben zich al meer dan voldoende bewezen op een zeer lange levensduur, betrouwbare en werkbare inrichtingen met alle gebruikelijke software die een ondernemer eist. 
ROYALpro RS-2  | AS Server
ROYALpro performance servers
voor de ICT-er die graag naar specificaties kijkt.
ROYALpro RPS-28