Geen stropdas
Over ons.
Enkele Project foto's
Werken bij
ROYAL professional
Geen stropdas maar wel goede producten voor de beste prijs.
Geen stropdas, want dat knelt. Ik ben gewoon mezelf, what you see is what you get: een computertechneut. Ik ben dol op computers, vooral als ze niet doen wat ik wil. Want dan kan ik de strijd tussen mens en machine aangaan. Net zolang, tot ik als winnaar uit de bus kom.
Want dat ik win, staat als een paal boven water.

De hele wereld is zo langzaamaan gecomputeriseerd. Voor ieder wissewasje gaan we online en het internet is niet meer weg te denken uit ons leven. Ook de ondernemer kan niet meer zonder. Toch maken veel mensen daar een denkfout. Het kan juist vaak met heel veel minder! Minder programma’s, minder apparatuur, minder ergernis en frustratie.

Computersystemen zijn zo uitgebreid en ondoorzichtig, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je wil documenten gemakkelijk en veilig kunnen delen, maar hoe dan? en is veilig wel veilig? Websites zijn onlogisch opgebouwd, waardoor je er met groot gemak verdwaalt.

Ik hou van computers en ik hou van oplossingen, dus:

-ontwikkelde ik computerinrichtingen waar de ondernemer ondersteuning in vindt. Compact, overzichtelijk en beheersbaar. Voor desktop, laptop en server.

-ontwierp ik een systeem waarmee je overal ter wereld heel eenvoudig en veilig bij je eigen documenten kunt.

-heb ik mijn eigen merk desktops, laptops en servers. Gebouwd om niet meer stuk te gaan.

-bouw ik websites die een verhaal vertellen. Laten zien wie jij bent. In één oogopslag.

-zorg ik ervoor dat mijn collega's dezelfde kijk en passie hebben.

Ik hou van computers en ik hou van oplossingen. Wat kan ik voor jou doen?

Vincent de Bruijn
De werkruimtes.
Geen stropdas
Over ons.
Enkele Project foto's
Werken bij
ROYAL professional
Werken bij ROYAL professional
Op dit moment zijn er geen vacatures.
Werken bij ROYAL professional,
Op dit moment zijn er de volgende vacatures:

Hosting engineer
ROYAL professional beheerd al haar servers en vps-sen zelf. Het bedrijf groeit snel en staat nu voor de uitdaging om haar servers te gaan uitbreiden, die we gaan inzetten voor hosting en bulk opslag.
Daarom is er een (leuke) collega nodig die de servers en VPS-en gaat beheren en uitbreiden.

Waar kom je terecht?
Als je komt werken bij ROYAL professional betekent dat werken met veelal jonge, collega's. In een informele sfeer werken we er samen elke dag hard aan onze klanten een zo goed mogelijke ervaring te geven.

Wat je doet
Wij zoeken een fulltime man / vrouw voor het dagelijkse werk zoals onderhoud en het uitbreiden van ons server park. Hierbij richt je je zowel op klanten als op personeel. In een klantgericht bedrijf als ROYAL professional is het essentieel dat onze mensen zo snel, efficiënt en foutloos mogelijk kunnen werken. Je zult daarom constant schaven aan interne processen.
Urgente bugs worden jouw verantwoordelijkheid en voor het oplossen van problemen is veel ervaring, kunde en nauwkeurigheid vereist. Je sleutelt aan de servers van het bedrijf. Zonder jou staan enkele mensen op de werkvloer stil en zonder jou worden iedere dag tientalle klanten niet geholpen.

Wat we van je vragen
Je bent:
• 32-40 uur beschikbaar
• Hardwerkend
• Nauwkeurig
• Analytisch
• Leergierig
• Vriendelijk in de omgang (erg belangrijk)
• Zelfstandig
Je hebt ervaring met:
• Objectgeoriënteerd programmeren
• Linux
Niet noodzakelijk, wel een pré:
• Ms Visual c++

Enthousiast?
Ben je helemaal enthousiast geworden voor deze functie dan horen we graag van je. Laat ons weten waarom je in ons bedrijf zou willen werken en waarom jij zo geschikt zou zijn om deze rol in te vullen.


Stuur een bericht naar mij: Vincent de Bruijn  (voor het verzenden van je CV krijg je vanmij een e-mail adres)

Computer systemen
Websites