Beveilig je systeem, computer en website
  Beveiliging.
We scannen je computer of systeem op potentieel gevaar.
(Dit is een hele strenge virusscan)
€ 25,-
Verwijderen van malware.
(Dit is niet altijd mogelijk)
€ 25,-
Computervirussen zijn venijnige programma’s die het je computerleven flink zuur kunnen maken. Meestal zijn ze uit op geld en dat lukt ze nog vaak ook! Zo krijgen de makers genoeg financiën binnen, die ze gebruiken om hun virussen nog slimmer en hardnekkiger te maken.

Een computervirus verwijderen kan een tijdrovende klus zijn. Sommige virussen wijzigen of beschadigen systeembestanden, zodat de computer nog problemen blijft vertonen nadat het virus is verwijderd. Zo lijkt het alsof het virus in eerste instantie verwijderd is, maar komt het later toch weer terug.

Voorbeelden van schadelijke virussen zijn ‘ransomware’ zoals het politievirus of UKASH virus en ‘rootkits’ zoals Sinowal.
Computervirus verwijderen - wat zijn de oorzaken?

De makers van een computervirus zijn in een continu kat-en-muis spel verwikkeld met de makers van antivirus software. Meestal wordt eerst een virus ontwikkeld en pas later een oplossing. Dat betekent dat, hoe goed je computer ook is beveiligd, je nooit 100% zeker bent dat jouw computer virusvrij blijft.

De meeste virussen zijn echter het resultaat van gebrekkige beveiliging op je computer. De belangrijkste oorzaken zijn:
1.Windows is niet up-to-date. Het Windows besturingssysteem gebruikt Windows Update om gevonden veiligheidslekken te dichten. Is Windows Update uitgeschakeld of gaat er iets mis bij de installatie, dan loopt je computer een veiligheidsrisico.
2.Andere programma’s zijn niet up-to-date. Adobe Flash, Reader, Java en Silverlight zijn voorbeelden van programma’s die belangrijk zijn om specifieke documenten, films of websites te openen. Ook deze programma’s zijn gevoelig voor veiligheidslekken en dienen van updates te worden voorzien als deze beschikbaar zijn.
3.Er is geen of een verouderde virusscanner geïnstalleerd. Virusscanners houden bij welke programma’s en bestanden op je computer binnenkomen. Wordt een bestand als verdacht aangemerkt, dan wordt het tegengehouden. Een ontbrekende of verouderde virusscanner vormt een ernstig veiligheidslek.
Hoe kan ROYAL professional je computervirus verwijderen?

De specialisten van ROYAL professional hebben
de gereedschappen en expertise om elk type virus grondig te verwijderen. Soms wordt dit gedaan door de computer met speciale software op te schonen. In andere gevallen is het nodig of verstandig om de computer opnieuw te installeren. Ook wordt altijd de beveiliging van de computer nagekeken en waar nodig geüpdatet. Je computer loopt dus na een opfrisbeurt weer als nieuw!

Een computervirus verwijderen begint bij ROYAL professional altijd met een
gratis diagnose. Dan wordt vastgesteld hoe het computervirus het meest effectief kan worden verwijderd.

Waar je ook bent in Nederland, we bieden altijd een oplossing:

Je bent altijd welkom, maar voor de planning
is het aan te raden om een
  afspraak te maken.

Niet in de gelegenheid om langs te komen?
Verstuur je computer veilig en verzekerd vanuit heel Nederland
naar ons toe. V
erzendkosten betaal je niet.

De
privacy van je persoonlijke bestanden is bij
ROYAL professional altijd gewaarborgd.

Computer systemen
Websites