Computer Systemen
Computer Netwerken
Cloud
Diensten
ROYAL
Webwinkel
Support
 
Computer netwerken.
Menu
Computer Netwerken
WiFi
Camera's
Telefonie
Computer
beveiliging
Router of access point?
Bij het aanbieden van draadloos internet in uw hotel, op de camping of in uw restaurant is het goed om te weten waarom u een access point dient te gebruiken in plaats van een draadloze router. Een draadloze router heeft een beperkt bereik en kan daardoor alleen kleine omgevingen van draadloze dekking voorzien. Meerdere routers plaatsen is geen optie omdat elke router zijn eigen netwerk creëert en ze daardoor niet als één netwerk kunnen functioneren. Bij grote omgevingen worden daarom access points ingezet, zodat u meerdere draadloze punten kunt plaatsen, maar nog wel een dekkend netwerk heeft met één netwerknaam.
WiFi voor jouw bedrijf of in je huis.
WiFi oplossing voor de camping, hotel of restaurant
Advies op maat
Bent u op zoek naar een WiFi oplossing voor jouw camping, hotel of restaurant? En wilt je een WiFi ticketsysteem zodat je zelf de netwerktoegang kunt beheren? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we wat het beste voor uw situatie is.
Afgelegen gebieden zoals campings, havens en parken
Als op meerdere afgelegen campings, havens, hotels hebben we ons diensten kunnen bewijzen door een internet aansluiting te creëren die ervoor zorg dat je WiFi acceptabel is voor al je gasten.
Terug naar vorige pagina