Bedrijven nemen geen risico.
Kies voor betrouwbaarheid en veiligheid!
Server to Server kopie
- Instand recovery
- Hard- en software beveiligd
- Meteen doorwerken, dan pas de oorzaak zoeken
- backuppen samen met Reflect en Aomei
Wat gaan we doen:
- Het plaatsen van een extra AS- BS- of VS Server.
- Het schema van het klonen bepalen we samen. Dit kan bijvoorbeeld 1 x per 24 uur 's nachts zijn   en/of 1 x in de pauze of zelfs realtime.

Nu staat er complete server in de "koelkast" voor als we die nodig hebben. Zijn er problemen, switchen we direct over naar de andere server. Dus direct weer verder werken vanaf het punt van de laatste backup kloon. Het mooie van dit systeem is dat er elke dag geswitcht wordt van server. Je werkt dus de ene dag op de ene server en de andere dag op de andere. Hiermee test je, zonder dat je het door hebt, de kwaliteit van de kloon. Als namelijk iets niet goed is gegaan dan merk je dat meteen. Dan switchen we gewoon over naar de andere server. Hoewel de kans dat er iets mis gaat met een server zeer klein is, ben je wel verzekerd van een grote betrouwbaarheid en een goede veiligheid van je backup. Bedrijven nemen vaak geen risico en kiezen vaak voor deze optie.

Voorbeeld:
Er gaat iets mis waardoor je gegevens bent kwijt geraakt of je besturingssysteem loopt vast.
Wat kun je doen als het misgaat:
- Druk op het knopje UIT van de server. En druk nu op het knopje AAN van de andere server.
THAT'S IT. Dit is te doen binnen 1 minuut.
- De volgende dag zal de andere server gewoon weer werken omdat dat de goede server weer gekloond is naar de andere server.

Gok nooit op één paard. Gebruik minimaal twee verschillende backup technieken. Het is dan ook aan te bevelen om ook nog gebruik te maken van een Cloud backup. Stel dat je hele bedrijf afbrandt, dan kun je echt binnen 30 minuten weer werken door gebruik te maken van onze server.
  Server to Server.
  Advies op maat.
Backup plan
Contact
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Wij nodigen je uit voor een inspirerende kennismaking.
Terug
Veel nodig?
of Dealer
worden?

Computer systemen
Websites